Caisla yhteistyöhön Bygghemman kanssa

Caisla Oy on solminut yhteistyösopimuksen Bygghemman kanssa koskien Caislan tuotteiden jälleenmyyntiä Netrauta.fi ja Taloon.com verkkokaupoissa. Samassa yhteydessä Caisla avaa uuden shop-in-shopin Vantaan Tammistossa sijaitsevaan Netraudan Showroomiin. Tuotteet löytyvät verkkokaupoista Caisla Luxury-tuotemerkin alta.

Myynnissä oleva valikoima on tarkoin valikoitu puhuttelemaan niin kuluttajia kuin yrityksiäkin. Laadukkaasta valikoimasta löytyy muun muassa suurlaattoja, kooltaan peräti 1200x2400mm. Lisäksi asiakkaille avautuu mahdollisuus ostaa aito 22 karaatin kultamosaiikki ensimmäisenä Suomessa.

”Yhteistyö Bygghemma Finlandin kanssa on Caislalle merkittävä päänavaus kuluttajamarkkinaan. Verkkokaupan suosio kasvaa huimaa
vauhtia ja kuluttajat ovat oppineet asioimaan verkossa viimeisten vuosien aikana kiihtyvään tahtiin. Meille Caislassa on suuri kunnia päästä mukaan uudenlaiseen kaupankäyntiin ja yhteistyön käynnistyminen Bygghemman kanssa on sujunut erinomaisesti” – sanoo Caislan toimitusjohtaja Timo Kinnunen.

Bygghemma Finland on suomalaisten verkkokaupparatkaisujen edelläkävijä. Yritys on kodinrakentamissektorin ykkönen, jolla on Suomen parhaat verkkokauppaosaajat. Verkkorautakauppabrändeinä: www.taloon.com, www.netrauta.fi, www.talotarvike.com sekä www.kodin1.com, joissa vierailee 1,8 miljoonaa kävijää kuukaudessa ja esillä on yli 150 000 kodinrakentamisen tuotetta. Bygghemma Finland on osa ruotsalaista Bygghemma Group pörssiyhtiötä (www.bygghemmagroup.com). Suomessa Bygghemmalaisia on yli 130. Vuonna 2017 myynti oli 85 M€.

Taloon.com
https://www.taloon.com/caisla-luxury/19006/dg

Netrauta.fi
https://www.netrauta.fi/tuotemerkki/caisla-luxury