Tarinamme

Caisla on suomalainen perheyritys, jonka juuret versovat Keski-Suomen mullasta ja tuuli siipien alle on saatu Pohjois-Intiasta asti

 

Nuoressa perheyrityksessä jatkajakandidaatit ovat hyvissä ajoin läsnä kaikessa tekemisessä.

 

 

“Caisla Oy maahantuo tarkoin valikoituja marmori- ja keramiikkatuotteita”

Kun kuningas Kustaa Vaasa möi Olav Kinnuiselle 1550-luvulla Kinnulasta suuren maa-alan, raivasi suvun kantaisä paikalle Kasalan tilan. Sen vainioilta nousi leipä polvelta toiselle satojen vuosien ajan. Liikkeenjohdon tehtävissä harjaantuneen Timon astuessa isännän saappaisiin, oli hän järjestyksessä jo 14. Kinnunen paikallaan.

Samaan aikaan saapui Intiasta Suomeen opiskelemaan Dippy repussaan tukku tuoreita yritysideoita. Seitsemän tuhannen kilometrin päähän kotikaupunkiin jäivät pintaratkaisuja tarjoavaa yritystä kasvattamaan isä Gurdit ja veli Prabhjot. Tänä päivänä suvun yritys edustaa kymmeniä globaaleja suurbrändejä Pohjois-Intian alueella.

Timon ja Dippyn kohdatessa vahva skandinaavinen liiketoimintaosaaminen yhdistyi innovaatioita kihisevän Aasian tuoreisiin tuoteuutuuksiin sekä Intiassa saatuihin kokemuksiin vaativista pintaratkaisuista. Syntyi Casala Oy, joka sittemmin muutettiin Caisla Oy:ksi. Alkuperäinen nimi on kunnianosoitus Kinnusen suvun rohkeaa ja peräänantamatonta yrittäjäasennetta kohtaan.

 

Samoihin koeteltuihin arvoihin luottavat myös Timo ja Dippy; Menestys tehdään tinkimättömällä työllä. Asiakkaan ja kumppaneiden luottamus lunastetaan joka päivä uudelleen toimimalla kuten on sovittu. Ja keskiössä on aina halu auttaa asiakasta menestymään.

Tänään Caisla maahantuo ja myy ainutlaatuisia, korkealaatuisia lattia- ja seinäratkaisuja rakennusten julkisivuihin ja sisätiloihin. Yrityksen päätuote, seuraavan sukupolven valmistusteknologiaan perustuva iMarble haastaa perinteisen marmorin ja keraamiset laatat tuoden suomalaisten suunnittelijoiden, arkkitehtien, rakennuttajien ja kuluttajien vaativiin tarpeisiin täysin uuden, ominaisuuksiltaan ylivertaisen pintavaihtoehdon.