Caisla hakee Myyntipäällikköä

Caisla Oy maahantuo ja markkinoi Suomessa korkealaatuisia keraamisia pintaratkaisuja sisä- ja ulkokäyttöön. Tuotteet ovat kansainvälisesti tunnettuja sekä luotettujen brändien kehittämiä. Kestävyyden ja laadun varmistamiseksi Caislan tuotteissa on hyödynnetty uutta Imarble teknologiaa ensimmäisenä Suomessa. Ratkaisut ovat laadultaan maailman huippua ja osuvat erinomaisesti Suomessa suunniteltaviin kohteisiin.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme Myyntipäällikköä vastaamaan asiakkuuksista sekä myynnistä tärkeimpiin sidosryhmiimme, joihin kuuluvat arkkitehtitoimistot, rakennuttajat sekä sisustussuunittelijat. Tehtäviisi sisältyvät ratkaisusuunnittelu, asiakasyhteydet, osallistuminen alan tapahtumiin sekä aktiivinen verkoston rakentaminen.
Yrityksen viihtyisät toimitilat sijaitsevat Helsingissä, tunnetussa Väinön talossa. Työsi keskittyy pääkaupunkiseudulle, mutta sisältää myös jonkin verran matkustamista kotimaassa.

Olet idearikas ratkaisumyynnin ammattilainen ja omaat mahdollisesti jo muutaman vuoden kokemuksen projektimyyntityöstä ammattilaiskohderyhmään. Arvostamme kokemusta teknisestä myynnistä tai asiantuntijatyöstä, mielellään pintaratkaisuista. Sinulla on mahdollisesti myös tuntemusta sisustus- ja arkkitehtisuunnittelusta tai toimisesta vastaavien ammattilaisten parissa. Olet energinen ja positiivinen tekijä, ”can do” on asenteesi ja pidät toimimisesta erilaisten asiakkuuksien parissa. Caislan tiimissä tekemisen henki on vahvasti asiakaslähtöistä ja haluamme varmistaa parhaan palvelun asiakkaillemme.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si 10.11. mennessä osoitteeseen timo.kinnunen@caisla.com. Etenemme hakuprosessissa jo hakuaikana sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Timo Kinnunen, p. +358 50 395 2000
Caisla Oy
Kaikukatu 2C, 00530 Helsinki