Casala vaihtaa nimeään ja päivittää strategiaansa

Yhtiö on jatkossa nimeltään Caisla Oy vanhan nimen jäädessä kokonaan pois käytöstä. Nimenvaihdoksen yhteydessä Caisla laajentaa toimintaansa keraamisten tuotteiden maahantuonnista ja jälleenmyynnistä myös sopimusvalmistamiseen. Toimialuelaajennus mahdollistaa Caislalle toimimisen rakentamisen ja sisustamisen monipuolisena sopimusvalmistuskumppanina hyödyntäen laaja-alaista valmistusverkostoaan Aasiassa sekä korkealaatuista toimitusketjuosaamistaan Euroopan markkinoilla.

”Caisla jatkaa yhtiönä saumattomasti siitä, mihin Casalan kanssa olemme yhteistyökumppaneidemme kanssa jo ehtineet. Tuomme maahan ainutlaatuisia keraamisia ja kivipintaisia tuotteita sekä asiakkaidemme korjaus- ja uudisrakennusprojektien tarpeisiin että suomalaisille jälleenmyyntiverkostoillemme. Nimen- ja strategianmuutoksen yhteydessä asemoidumme myös uusille toimialueille vastataksemme erityisesti yritysasiakkaidemme tarpeisiin. Kyvykkyytemme toimia Aasian monipuolisessa teollisessa valmistusympäristössä on Suomessa tunnistettu. Olemme ketterä ja kyvykäs kumppani niin rakentamisen kuin sisustamisenkin aloilla. Kykenemme etsimään asiakkaillemme hinta-laatusuhteeltaan ylivertaisia ratkaisuja sekä tuotteiden valmistamisen että toimitusketjun osalta.” sanoo Caislan toimitusjohtaja Timo Kinnunen.

Caisla Oy on suomalainen perheyritys, jossa yhdistyy keskisuomalaisen Kinnusen suvun pitkä historia ja juureva yrittäjähenkisyys aina 1500-luvulta alkaen sekä intialaisen Singhin suvun menestystarina korkealaatuisten sisustusratkaisuiden globaalina tarjoajana. Caisla Oy valmistaa ja maahantuo ominaisuuksiltaan ylivertaisia seinä- ja lattiaratkaisuja niin rakennusten julkisivuihin kuin myös edustaviin sisätiloihin ja kylpyhuoneisiin. Jatkossa Caisla myös sopimusvalmistaa erilaisia sisustusratkaisuja ja tuotteita yritysasiakkaidensa tarpeisiin.

Caislan verkkosivustot ja yhteystiedot päivitetään marraskuun aikana.